Enkelthed i høj kvalitet

Erhvervstelefoni handler grundlæggende om at levere stabilitet, enkelthed og kvalitet, i en løsning som samtidig kan være ekstremt avanceret.

360° erhvervstelefoni

Teleløsningen kan dog ikke stå alene. Man er faktisk kun nået en tredjedel af vejen? Vi mener man skal 360 grader rundt om erhvervstelefoni.

Alt hvad du skal bruge

Vi levere teleløsningen – Både mobilt, IP og Internet. Men vi kombinerer det også med drift af smartphones, tablets, headsets, PC/MAC m.m., som gør løsningen mere komplet.

Drift og service til dine behov

Med vores hovedfokus ligger på drift og service efter leverancen. Både på teleløsningen, hardware og evt. opsætninger og konfiguration. Vi når hele vejen rundt, og vil altid være tæt på.

Tillægsløsninger

Derudover kan der helt enkelt gøre brug af vores mange nyttige løsninger, som f.eks. MDM/EMM, undervisning, graveringsydelser, finansiering, forsikringer og meget meget mere. Et moderne erhvervstelefoniprodukt – Helt enkelt – og fra én leverandør.

  • Mobitel forstår vores forretning. Det hjælper os med hele tiden at være skarp i vores kommunikation både internt og eksternt – og hurtigst muligt. Helt enkelt.
- Finn Kristensen, Vice President Operations, Solar
Play Video

Case: Jyske Bank

"Mobitel har sparet os for en masse drift og administration omkring håndtering af nye mobiltelefoner til vores medarbejdere. De gør det enkelt og nemt for os. Jeg kan varmt anbefale Mobitel og den løsning og model, som vi i Jyske Bank har fået lavet."
Play Video

Case: Trolle Advokatfirma

"Vi har valgt at out-source al vores erhvervstelefoni til Mobitel i en totalløsning: IP-telefoni, mobiltelefoni og fiberinternet, og vi bruger i dag væsentligt mindre tid på administration end tidligere. Samtidig er vi altid opdateret på de nyeste og bedste muligheder i markedet. Meget kompetente og dygtige folk, som altid er til at få fat i, når vi har behov for det."

+5000 kunder siden 1995

Ønsker du mere enkel erhvervstelefoni og samtidig spare penge? Få et gratis teletjek.