25 års erfaring gør en forskel

Siden 1995 har Mobitel leveret telefoni- og kommunikationsløsninger til danske virksomheder. Vores tilgang er, at kunden skal fokusere på sin kerneforretning, og vi optimere kommunikationen – Helt enkelt.

Vi tror på stærke værdier

Ansvarligt, Nyskabende, Godt Humør, Kvalitet og Ærlighed. Kombinér dette med vores fokus på ordentlighed, enkelthed og kundefokus, så har man en leverandør, der tænker partnerskab.

Uafhængighed i branchen

Vores oprør i branchen handler om at gøre virksomheder uafhængige af teleselskaber, og tilbyde en stabil og enkel løsning, baseret på nyeste avancerede teknologi.

Ledelsen

Med henholdsvis 25 og 18 år i Mobitel, udgør Ole Folmer og Casper Thodsen ledelsen i Mobitel. Ordentlighed, enkelthed og kundefokus er samlingspunktet for deres markedssyn.

Markedets mest erfarne team

Mobitel har markedets højeste anciennitet i markedet samlet i samme bygning. Forskellige profiler og specialister, med dyb forankring i vores værdier.

Job hos Mobitel?

Det er enkelt og udfordrende på samme tid – Er du Nyskabende, Ærlig, Kvalitetsbevidst, har et Godt humør og er Ansvarlig, og kan du kombinere dette med kundefokus og ordentlighed – Så er du måske kandidat til en uforpligtende samtale? Skriv til Ole på of@mobitel.dk.

Ønsker du mere enkel erhvervstelefoni og samtidig spare penge? Få et gratis teletjek.