EMM / MDM - Enterprise Mobile Management

Device Management - Styring og sikkerhed af den mobile flåde

Mobitel har igennem de seneste 15 år udarbejdet sikre kundetilpassede løsninger. Styring via MDM, EMM eller UEM løsninger er en eftertragtet vare, men markedet er ofte svært at overskue, imens licensløsninger, support, muligheder og tilpasning ofte bliver en administrativ tung byrde for virksomheder. Det vil vi rigtig gerne gøre enkelt.

Danske Mobitel og tyske 7P

Vores teknologipartner er tyske 7P, hvis motor kan levere sikre og fleksible muligheder på styring af den mobile flåde. Med Apple DEP, Samsung KME, Google Zero Touch bliver integration og drift enkel og effektiv.
Vores grafiske interface er dansk og vores support er dansk.
Mobitel kan som både MDM leverandør og hardware leverandør lave den fulde integration. Med vores buyback program, og vores frikøbsløsning fuldender vores Product Business Lifecycle managment.

Device Management - Styring og sikkerhed af den mobile flåde

I et marked fyldt med amerikanske udbydere, har Mobitel i samarbejde med 7P lavet en enkel skalérbar løsning til styring af hele den mobile park af smartphones og tablets.

Hardware – Software – Styring – konfig – èn partner
Hos Mobitel har vi ofte oplevet, at MDM løsninger kan virke tunge eller fyldt med skjulte omkostninger i form af administration og service. Vores ønske har været, at kunden skal forklare hvordan arbejdsprocessen i deres MDM skal være, og hvordan enhederne skal agere. Så tag jer af arbejdsmetoden, så tager vi os af teknikken.

Læs mere om vores EMM samarbejdspartner 7P.

Afspil video
- Charlotte Kragh, Teknisk Systemadministrator, Slagelse Kommune

Kundens behov - Vores mission

Vores kunder skal fokusere på deres faglige behov. Hvilke apps og politikker skal der ligger på deres smartphones og tablets, og hvilke sikkerheds- indstillinger skal der være. Hvad skal der ske, når enheden ikke længere er en del af virksomheden, og hvad gør vi hvis den smadres eller bliver stjålet. Vi overlader de valget til virksomheden, og sørger for teknikken.

Alle brancher kan drage udbytte af vores Mobitel Device Management

Hvad enten behovet er en enhed til mail, en tablet til undersøgelser, en smartphone til en sygeplejerske eller en tablet i en lastbil. Vores tilpasninger og opsætninger udarbejdes specifikt til arbejdsopgaver - Sikkert og enkelt. Se eksempler på hvilke brancher, hvor Mobitel Device Management kan give et stort udbytte.

Ønsker du at få et overblik og gennemgang af dine muligheder med en EMM løsning? Så få et gratis inspirationsmøde.