IP løsninger til dine behov

Vores IP løsninger kan helt unikt tilpasses virksomhedens behov. Det er fuldt integreret med mobilløsningen, og med Microsoft Teams med i løsningen, er virksomheden klædt på til fremtidens erhvervstelefoni.

Styring af din erhvervstelefoni - helt enkelt

Ringemønster, kaldsflow osv. Uanset hvad man kalder styringen af sin erhvervstelefoni, så er der to parametre, som gør at man få noget værdi ud af sin løsning. Det ene er en behovsafdækning til tilsvarende opsætning og det andet er den løbende tilpasning. Det klarer vi – helt enkelt.

Løsninger til både lyd og billede

Uanset om man kører sin IP telefoni fra et systemapparat (bordtelefon) eller fra sin PC, så er man kun halvvejs, hvis man ikke har det rigtige udstyr. I samarbejde med bl.a. Jabra, Poly, Logitech mfl. behovsafdækker vi, sælger og implementere løsninger til både lyd og billede. Mødelokalet tager vi os også gerne af.

- Steen Guldborg, IT-chef, Per Aarsleff
Afspil video

Case: Jyske Bank

"Mobitel har sparet os for en masse drift og administration omkring håndtering af nye mobiltelefoner til vores medarbejdere. De gør det enkelt og nemt for os. Jeg kan varmt anbefale Mobitel og den løsning og model, som vi i Jyske Bank har fået lavet."
Afspil video

Case: Trolle Advokatfirma

"Vi har valgt at out-source al vores erhvervstelefoni til Mobitel i en totalløsning: IP-telefoni, mobiltelefoni og fiberinternet, og vi bruger i dag væsentligt mindre tid på administration end tidligere. Samtidig er vi altid opdateret på de nyeste og bedste muligheder i markedet. Meget kompetente og dygtige folk, som altid er til at få fat i, når vi har behov for det."

+5000 kunder siden 1995

Ønsker du mere enkel erhvervstelefoni og samtidig spare penge? Få et gratis teletjek.