Danmarks bedste netværk

Mobiltelefoni leverer vi ikke blot på Danmarks bedste mobilnet – Vi tilbyder adgang til både netværk fra Telenor og TDC Net. Stadig i samme løsning.

Abonnement til dit behov

Vores sortiment af abonnementer skal dække alle typer brugere. Så uanset om du skal bruge 100 GB pr. måned, eller har et helt simpelt behov, så har vi produkterne, som kan dække dette.

Mobildata abonnementer

Udover det klassiske mobilabonnementer, tilbyder vi også Mobildata abonnementer, til både routere og modems, men også simkort til maskiner, alarmer eller lignende.

Brugertilpasning - helt enkelt

Vores mobilløsninger kan laves som en ren mobilløsning, eller kombineres med IP telefoni eller Microsoft Teams. Ekstrem avanceret brugertilpasning – Vi gør det dog for jer – helt enkelt.

  • Mobitel taler et sprog, som man kan forstå. De hjælper os med det hele - 24/7. Virkelig høj service og nogle gode mennesker.
- Karina Fussing, økonomidirektør, Guldfeldt
Play Video

Case: Jyske Bank

"Mobitel har sparet os for en masse drift og administration omkring håndtering af nye mobiltelefoner til vores medarbejdere. De gør det enkelt og nemt for os. Jeg kan varmt anbefale Mobitel og den løsning og model, som vi i Jyske Bank har fået lavet."
Play Video

Case: Trolle Advokatfirma

"Vi har valgt at out-source al vores erhvervstelefoni til Mobitel i en totalløsning: IP-telefoni, mobiltelefoni og fiberinternet, og vi bruger i dag væsentligt mindre tid på administration end tidligere. Samtidig er vi altid opdateret på de nyeste og bedste muligheder i markedet. Meget kompetente og dygtige folk, som altid er til at få fat i, når vi har behov for det."

+5000 kunder siden 1995

Ønsker du mere enkel erhvervstelefoni og samtidig spare penge? Få et gratis teletjek.