Fremtidens fiberinternet

Fiberinternet handler for os om hastighed og stabilitet. Fremtiden byder på større behov for båndbredde, og ikke mindst videotelefoni rykker ved dette behov. Derfor tilbyder vi et stærk produkt i samarbejde med Globalconnect.

Unik fiberløsning - også med Wi-Fi

Vores fiberportefølje kan også leveres differentieret, alt efter behov. Har man behov for en Wi-Fi løsning i samme ombæring, kan vi ligeledes hjælpe med det.

  • Mobitel taler et sprog man forstår. De har en enormt høj service, som man ikke får andre steder. De er gode til at tale i øjenhøjde.
- Charlotte Kragh, Teknisk Systemadministrator, Slagelse Kommune
Play Video

Case: Jyske Bank

"Mobitel har sparet os for en masse drift og administration omkring håndtering af nye mobiltelefoner til vores medarbejdere. De gør det enkelt og nemt for os. Jeg kan varmt anbefale Mobitel og den løsning og model, som vi i Jyske Bank har fået lavet."
Play Video

Case: Trolle Advokatfirma

"Vi har valgt at out-source al vores erhvervstelefoni til Mobitel i en totalløsning: IP-telefoni, mobiltelefoni og fiberinternet, og vi bruger i dag væsentligt mindre tid på administration end tidligere. Samtidig er vi altid opdateret på de nyeste og bedste muligheder i markedet. Meget kompetente og dygtige folk, som altid er til at få fat i, når vi har behov for det."

+5000 kunder siden 1995

Ønsker du mere enkel erhvervstelefoni og samtidig spare penge? Få et gratis teletjek.