Ansvarlighed

Ansvarlighed handler for os om at tage hånd om kundens udfordringer og behov. At se kunden i øjnene, og være præcis den hjælp man som kunde havde håbet på.

Kvalitet

Hverdagen skal gøres mere enkel. Det kræver både stabilitet og fleksibilitet. Vi går langt for at vores leverancer og services er præcise og stabile, og giver følelsen af tryghed i samarbejdet. Det er kvalitet for os, og det samme vi forventer af vores leverandører.

Ærlighed

Ærlighed kan virke umiddelbar og logisk. Men ærlighed handler om at levere korrekt. At undlade at tegne et dydsmønster for kunden, men aktivt og ærligt fortælle om de forretningsmæssige fordele og evt. hindringer, en teknisk mobil IT løsning kan betyde.

Godt humør

Vi ønsker at komme helt tæt på vores kunder. Så tæt, at man kan dele et grin sammen. Det gør os i godt humør at lære vores kunders behov og bevæggrunde, og det gør os i godt humør at løse problemer. Vi knytter mange professionelle venskaber, som vi sætter pris på hver dag.

Nyskabende

Mobitel er de professionelle nørders paradis. Vi har et nysgerrigt team, som har stor erfaring med erhvervstelefoni. Det gør, at vi konstant er i udvikling, og sætter en ære i, at holde vores kunder på teknologisk forkant.

Ønsker du mere enkel erhvervstelefoni og samtidig spare penge? Få et gratis teletjek.