NYHED - S23 og S23+

Med Samsung Galaxy S23 og S23+ ændrer vi spillereglerne. Igen. Den hurtige processor, Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, og det kraftfulde batteri på op til 4.700 mAh¹ gør, at du kan få mere fra hånden i længere tid.² Og når du er færdig, deler du hurtigt og nemt med Quick Share³, uanset hvilket operativsystem modtageren har. Optag film og tag billeder med enestående detaljerigdom og lys. Hovedkameraet på 50 MP opfanger selv det mindste lys i natten. Og på den lysstærke skærm med en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz opleves alt smooth og naturligt. Galaxy S23 og S23+ er pålidelige følgesvende, som tåler at blive taget med alle steder. Med Gorilla Glass Victus 2, Armour Aluminum og IP68-klassificering³ tåler den næsten alt, hvad du kunne finde på at udsætte den for. Knox Security sørger for, at dine ting forbliver dine. Den høje grad af beskyttelse fra processoren og hele vejen op i alle lag gør den til en af markedets mest sikre mobiler.

1. S23 har et batteri på 3900 mAh, og S23+ har et batteri på 4700 mAh.

2. Batteriforbrug varierer afhængigt af, hvordan mobilen anvendes.

3. Quick Share er tilgængelig på Samsung Galaxy-mobiltelefoner og -tablets med Android version 10.0(Q) og One UI 2.1 eller nyere samt

på Samsung Galaxy Book-modeller lanceret efter 2020. Tilgængelige enheder og funktioner kan blive ændret. Kræver Wi-Fi- og

Bluetooth-forbindelse. Du kan finde flere oplysninger på samsung.com.

4. Galaxy S23 Ultra er IPx8-klassificeret. Baseret på testforhold ved nedsænkning i ferskvand til en dybde af op til 1,5 meter i op til 30

minutter. Anbefales ikke til brug på stranden eller ved pools.

NYHED - S23 Ultra

Med Samsung Galaxy S23 Ultra ændrer vi spillereglerne. Igen. Den hurtige processor, Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, og det kraftfulde batteri på 5000 mAh gør, at du kan få mere fra hånden i længere tid.¹ Sammen med S Pen, som tager over, der hvor tastaturet eller dine fingre ikke længere slår til, og den krystalklare og lysstærke 6,8 tommer store skærm udviskes begrænsningerne for produktivitet og kreativitet. Når du er færdig, deler du hurtigt og nemt med Quick Share², uanset hvilket operativsystem modtageren har. Optag film og tag billeder med enestående detaljerigdom og lys. Hovedkameraet på 200 MP gør det muligt at se detaljer i billedet, som du først ikke opfangede. Og på den lysstærke skærm med en opdateringsfrekvens på op til 120 Hz opleves alt jævnt og naturligt. Sikker indefra og ud – med Samsung Knox kan du føle dig tryg, for alle dine data er beskyttet mod eventuelle trusler. Sikkerheden er indbygget helt fra grunden og sørger for, at du kan føle dig tryg i dag, i morgen og i fremtiden. Samsung Knox scanner telefonen i realtid og opdateres løbende, så dine filer, dokumenter og billeder altid er beskyttet bedst muligt. Galaxy S23 Ultra er en kraftfuld og sikker følgesvend, som tåler at blive taget med alle steder. Med Gorilla Glass Victus 2, Armour Aluminum og IP68-klassificering³ tåler den næsten alt, hvad du kunne finde på at udsætte den for.

1. Batteriforbrug varierer afhængigt af, hvordan mobilen anvendes.

2. Quick Share er tilgængelig på Samsung Galaxy-mobiltelefoner og -tablets med Android version 10.0(Q) og One UI 2.1 eller nyere samt på

Samsung Galaxy Book-modeller lanceret efter 2020. Tilgængelige enheder og funktioner kan blive ændret. Kræver Wi-Fi- og Bluetoothforbindelse.

Du kan finde flere oplysninger på samsung.com.

3. Galaxy S23 Ultra er IPx8-klassificeret. Baseret på testforhold ved nedsænkning i ferskvand til en dybde af op til 1,5 meter i op til 30 minutter.

Anbefales ikke til brug på stranden eller ved pools.

Samsung til erhverv

Mobitel og Samsung har i mange år arbejdet for, at Samsungs brede og dybe sortiment af hardware formidles, sælges og supporteres som ægte B2B produkter. Samsung er verdens største mobilproducent, og meget tilstede på consumermarkedet. Men Mobitel har en helt anden historie at fortælle sammen med Samsung. Så hos Mobitel er det meget mere end Galaxy modeller - Vi tager sikkerhed, styring, drift og kombinerer det med lækker hardware, så både administration og brugere får en unik oplevelse.

Smartphones

Samsungs smartphones er kendt af alle. Med deres A og S serie telefoner, har Samsung et bredt sortiment til ethvert behov, og deres Xcover-serie tilbyder hårdføre smartphones til det fysisk hårdere arbejde.
Men der er ikke kendt af alle, at udvalgte Samsung modeller, tilbydes som Enterprise Edition udgaver, hvor man som virksomhed får en række nye muligheder. Historien om Enterprise Edition modeller kombineret med KNOX teknologi og Mobitel's MDM løsning, giver mulighed for at tilbyde markedets mest tilpassede setup, til glæde for IT afdelingen og brugerne.

Mobitel's konfigurationer giver med Samsung KNOX det umulige - Statisk, dynamisk opsætning

Mobitel har igennem mange år lavet branchespecifikke Samsung enheder. Hvad end det drejer sig om hjemmehjælpere, fragtmænd, adminstrationsfolk, lagerpersonale, ugebladsbude eller læger og sygeplejeresker, så er vores tilgang til løsninger således. At virksomheden har den faglige kompetence til at fortælle hvordan deres optimale opsætning af en smartphone skal være - og så bruger vi avanceret teknologi til at udarbejde løsningen, levere, drifte og supportere - Helt enkelt.

Tablets

Samsungs Android baserede tablets, har på samme måde som deres smartphones et bredt sortiment. Enkelt opdelt i A og S serier, hvor S modellerne er premium produkter. Som på Xcover serien, har Samsungs tablets deres ruggedized enheder, kaldet Tab Active, hvor den fysiske holdbarhed er i fokus. Dog uden at gå på kompromis med ydeevne. Alle enheder kan personligøres via Mobitel's konfigurationer og styres via MDM.

Mobitel's konfigurationer giver med Samsung KNOX præcis den udgave af telefonen man ønsker

Mobitel har igennem mange år lavet branchespecifikke Samsung enheder. Hvad end det drejer sig om hjemmehjælpere, fragtmænd, adminstrationsfolk, lagerpersonale, ugebladsbude eller læger og sygeplejeresker, så er vores tilgang til løsninger således. At virksomheden har den faglige kompetence til at fortælle hvordan deres optimale opsætning af en smartphone skal være - og så bruger vi avanceret teknologi til at udarbejde løsningen, levere, drifte og supportere - Helt enkelt.

Ønsker du mere enkel erhvervstelefoni og samtidig spare penge? Få et gratis teletjek.