Mobitel handler 100% B2B, og i den forbindelse har vi stor fokus på implementering og brugeroplevelse. Vores vision er at gøre det enkelt, og her skaber vores samarbejde med Apple en enorm synergi. Apple hardware har kilet sig ned som værende foretrukket af brugere. Derudover er Apple produkter effektive, sikre og intuitive - og designet til alle de måder, du vil arbejde på. Hos Mobitel kan Apples produkter være den helt rigtige løsning - For både administration, brugere og økonomiafdelingen - Helt enkelt.

Læs mere

Apple_iPad_Logo_blk_052919

Tablets

Takket være en fantastisk ydeevne, et bærbart design og de mange produktivitetsfunktioner i iPadOS kan du komme i gang med arbejdet på din iPad, uanset hvor du er.
iPad er tynd, let og powerfuld, så du kan være produktiv overalt. Hver eneste iPad har en smuk Retinaskærm, avancerede kameraer og stærke chips. Wi-Fi og 4G LTE Advanced og 5G* og batteritid til en hel dag.** Og med iPadOS og fantastiske virksomhedsapps i App Store kan du få endnu mere fra hånden, uanset hvor du er.

*) Kræver dataabonnement. 4G LTE Advanced, 4G LTE , 5G, Wi-Fi-opkald er tilgængelige i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om LTE-understøttelse hos din udbyder eller på apple.com/ipad/LTE.

**) Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries, hvis du vil have flere oplysninger.

Apple_Logo_Mac_Black_US-EN.eps_2143_634
MAC serien maj 2021

Computere

Mac er designet til alle de måder, du arbejder på, med en fantastisk ydeevne, strålende Retinaskærme og avancerede sikkerhedsfunktioner. Vær mere produktiv med effektive indbyggede programmer, der er nemme at bruge. Du kan lave præsentationer, få tjek på tallene, kommunikere og samarbejde med dit team, integrere vigtige forretningssystemer og bruge den sammen med din iPhone eller iPad uden problemer. Uanset hvilken Mac du vælger, er den skabt til alle dine businessbehov., og med den nye M1 processor, som også nu er at finde i iMac, er mulighederne og hastighederne nået nye højder.

Løsninger

Mobitel har en vision om at gøre tingene enkle. Apple har hardware og software, som gør præcis det samme. Vi har hos Mobitel udviklet vores eget Choose You Own Device løsning, som giver medarbejdere mulighed for at vælge præcis den Apple hardware de ønsker, uden at det koster mere for virksomheden.

Apple_Accessories_Lockup_blk_101019_DKDA
iPhone-11-Pro-Silver-Leather-Cas

Tilbehør

Apples etuier passer perfekt hen over kurverne på din iPhone. De er lavet af garvet og specialbehandlet fransk læder, så ydersiden er blød og behagelig at røre ved og vil udvikle sin egen naturlige patina med tiden. Aluminiumsknapperne er præcisionsbearbejdet, så de matcher finishen på dit læder-etui, mens mikrofiberforet på indersiden er med til at beskytte din iPhone. Og du kan beholde etuiet på hele tiden – også mens telefonen bliver opladet trådløst. Etuiet er blevet testet i tusindvis af timer under design- og fremstillingsprocessen ligesom alle andre etuier fra Apple. Så det er både flot og skabt til at beskytte din iPhone mod ridser og slag, hvis du taber den. Den form for kvalitet og perfektionisme går igen på alt tilbehør fra Apple.

iPad_Pro_12_9-in_Silver_Magic_Keyboard_Pure_Side_Left_US-EN_SCREEN (1)-p1e9d6ri9qtoa3l41gdqehm33u

Til enhver arbejdssituation

Det helt nye Magic Keyboard er perfekt til iPad Pro. Du får den bedste skriveoplevelse på iPad nogensinde med et pegefelt, der giver dig nye muligheder for at arbejde med iPadOS, en USB-C-port til opladning, baggrundsbelyste taster og beskyttelse af både for- og bagside. Det fastgøres magnetisk og kan nemt justeres, så du kan se på iPad Pro i den perfekte synsvinkel.
Dette er ikke kun en forkælelse af din iPad - men også en forkælelse af brugeren i enhver arbejdssituation.

Ønsker du mere enkel erhvervstelefoni og samtidig spare penge? Få et gratis teletjek.