Kundedag 2020 - Velkommen til

Kundedags-arrangementerne har været vores måde at inspirerer og informere om, hvad der rører sig på markedet. En personlig opdatering, hvor man som virksomhed kan få adgang til markedets førende specialister.

COVID-19 gør os alle mere online
Det er ikke kun vores Kundedag, som skal formidles online. Det kender vi allerede fra vores arbejdsgange, møder m.m. Men vi er opsat på at sikre, at vores kunder får de seneste markedsopdateringer direkte fra os, i godt selvskab med vores samarbejdspartnere.

Vejledede præsentationer – Som de eneste i branchen
Videoer og præsentationer er ofte baseret på monolog og dermed envejskommunikation. Vi har i vores videoer lavet en dialog imellem en spørger og en svarer. Spørgeren er tech-journalist JohnG fra Meremobil.dk og svarerne er fagfolk, med indsigt i produkter og løsninger. Men vi tilbyder ikke bare adgang til videoerne. Vi tilbyder et kundedags-møde, enten online eller fysisk, så man sammen med sine kollegaer kan få spurgt ind til de produkter og løsninger der præsenteres. Netop dét – adskiller os.

Rigtig god fornøjelse med diverse indlæg.

Casper Thodsen
Salgschef, Mobitel A/S

Afspil video

Lyd og billede til erhvervslivet

Hvad er den gode teleløsning værd, hvis man ødelægger egne og kunders oplevelse af den, med et dårlig lydsetup? Vi tager hul på netop det spørgsmål, når vores 3 samarbejdspartnere, Jabra GN Netcom, Poly og B&O giver deres besyv på, hvorfor lyd er så vigtigt.

Jabra - Headset bliver stadig bedre, og nu kan Jabra præsentere en vild 180 graders løsning - Panacast! Vi er fan!

Afspil video

Danske Jabra har i mange år leveret headset til virksomheder. Med Unified Communication som drivkraft, kan deres headsetsløsninger bruges på flere platforme på samme tid. En udvidelse fra Jabra er deres Panacast 180 graders kamera, som gør videotelefoni plug&play. Med Mobitel’s profil håndtering, sikrer vi at brugere får den rigtige løsning, og kunden den rigtige lyd.

Poly - Lyd betyder en verden ved kommunikation, og Poly kan tilmed lave et setup til mødelokalet med lyd og billede.

Afspil video

Plantronics er blevet til Poly, men det har ikke ændret deres fokus på at levere et professionelt lydbillede – tværtimod. Faktisk kombineres Poly’s headsets- portefølje nu af højtalere og kameraer til de virtuelle mødesceancer.
Derudover krydres indlægges med en lille gimmick omkring, hvorfor deres populære Voyager headset fik sit navn – det er ret tankevækkende.

Bang og Olufsen - Mere end blot et fedt løngode - Det kan blive en lækker løsning i receptionen eller kantinen.

Afspil video

B&O er en fast del af Mobitel’s bruttolønsordninger, men deres højtalersystemer, der kører trådløst via eks. Google Chromecast eller Apple Airplay 2 er faktisk en enkel og flot løsning til lyd i receptionen eller kantinen. Det er både nemt for brugerne, æstetisk og flot at se på og så er lyden bare som kunstneren ville ønske det skulle være. Komplette lydløsninger kan både købes og lejes fra Mobitel.

Smartphones - Tilpasning til arbejdsfunktioner er et buzzword.

3 Android drevne producenter, med hvert sin tilgang til B2B markedet. Vi giver Jer her det brede billede fra Samsung og deres KNOX teknologi, til Nokia og det nye spændende setup på B2B de har, og endelig Ruggear, som kombinerer hårdføre telefoner med nogle nyttige genialiteter oppe i ærmet.

Samsung - 2020 Smartphones og tablets giver B2B markedet helt nye muligheder. Lad os bygge din Samsung for dig.

Afspil video

Smartphones dækker i virksomheder forskellige behov. Alt efter arbejdsopgaver kan Mobitel tilpasse smartphones, som dækker præcis de opgaver der kræves. I samarbejde med Samsung og en kombination af Mobitel’s EMM løsning, kan Samsungs KNOX teknologi give nogle helt nye muligheder. Lad os bygge jeres helt egen Samsung telefon til jer.

Nokia smartphones har fået en stærk B2B profil med erhvervsmæssige fordele. Google og Qualcomm er med ombord.

Afspil video

Nokia 6310 – Bare navnet giver associationer til en arbejdstelefon der satte standarden. Nu er Nokia i den grad tilbage på B2B markedet, og det er på tide at markedet hører om Android for Enterprise Recommended, fordele ved Google og Qualcomm og hvorfor at Nokia idag er en af de sikreste løsninger på erhvervsmarkedet.

Ruggear kan mere end være en hårdfør telefon. PTT - Hvad er det og hvorfor kan det spare tid?

Afspil video

Niche markedet for holdbar telefoner og tablets møder ofte et væld af produkter som kan holde til et hårdt arbejdsmiljø. Men Ruggear er mere end bare holdtbar. Hør dem fortælle om både fordele ved deres Google Zero Touch muligheder og om den ret ukendte funktion, PTT, der giver et helt simplet og unikt udbytte på byggepladsen, vagtområdet eller lignende.

Lidt historie - Vores logo er faktisk ikke tilfældigt.

Udover at have en “M”-form i forhold til vores navn, så er det samtidig en symbolisering af 2 personer som giver hinanden håndslag på en aftale. Håndslaget er symbolet “Det femte element” som skal synliggøre at en aftale er en aftale, og at vi står inde for vores løsninger. Symbolet samles, og det samme gør vores EMM løsninger som du kan høre om i videoen herefter.

Udover at have en “M”-form i forhold til vores navn, så er det samtidig en symbolisering af 2 personer som giver hinanden håndslag på en aftale. Håndslaget er symbolet “Det femte element” som skal synliggøre at en aftale er en aftale, og at vi står inde for vores løsninger. Symbolet samles, og det samme gør vores forskellige koncepter, så vi kan tilpasse os enhver efterspørgsel.

Et logo som i et statisk billede skal ligne at det er i bevægelse er valgt fordi vores marked altid er dynamisk. En dynamik, som er grundlæggende for vores kunders ønske om at gøre det hele mere enkelt.

Hos Mobitel har vi lanceret vores egen teleløsning - Vi kalder den Mobitel Connect og den er 100% bygget på hvad kunderne har fortalt de ønsker af en teleleverandør. Det er ret enkelt.

Afspil video

DORO - En overset B2B spiller som er op vej ud af sit gamle ry, og har et par gode funktioner i lommen, som du med garanti ikke kendte.

Afspil video

“DORO – Er der ikke en seniortelefon?

Jo! Det er og var det – Men DORO er til manges overraskelse meget mere end det.
 
Da DORO hører til iblandt de bedste telefoner på markedet når det kommer til mobilsignal, og da vi altid har en bordlader med i kassen, er de oplagte som afløser til eks. DECT telefoner. Men bliv overrasket over flere brugbare funktioner fra DORO i vores video.

CAT telefoner - Det holdbare valg til byggepladsen. Vi snakker med distributøren, som også kan beretter om en ny gimmick - en ultra kompakt projektor - Som rent faktisk kan bruges til noget.

Afspil video

CAT er mest kendt for deres entreprenørmaskiner, men de har faktisk i mange år produceret hårdføre smartphones til det hårde udendørs arbejdsmiljø.
Thermisk kamera direkte i telefonen
CAT har i deres 60-serie integreret et varmekamera, som kan identificere varme og kuldebroer, men også en interessant andet sted, kan denne funktion bruges i denne tid.
Vi teaser også for et af vores kommende produkter – Nemlig en ultramobil projektor fra Anker.

Mobitel bringer MDM løsninger i øjenhøjde i samarbejde med 7P

Afspil video

Få det komplette overblik over dine smartphones og tablets, og styr dem effektivt og professionelt med Mobitel's 7P MDM.

I et marked fyldt med amerikanske udbydere, har Mobitel i samarbejde med 7P lavet en enkel skalérbar løsning til styring af hele den mobile park af smartphones og tablets.

Hardware – Software – Styring – konfig – èn partner
Hos Mobitel har vi ofte oplevet, at MDM løsninger kan virke tunge eller fyldt med skjulte omkostninger i form af administration og service. Vores ønske har været, at kunden skal forklare hvordan arbejdsprocessen i deres MDM skal være, og hvordan enhederne skal agere. Så tag jer af arbejdsmetoden, så tager vi os af teknikken. 

Microsoft Surface - Få den vigtige historie som virksomheder bør kende.

Surface er navnet på et komplet setup
At Microsoft springer ud som hardwareleverandør kom for mange som en overraskelse. I Danmark har mange virksomheder en fast politik omkring PC produkter og image opsætning af enheder. Her er Microsoft Surface gået i en anden og mere spændende retning.

Et produkt til enhver arbejdssituation
Med et produktlineup, der både omhandler bærbare, hybrid maskiner, ARM-produkter og tablets, kommer Microsoft med kundetilpassede muligheder.

Køb eller leas og lad medarbejderen vælge
Man kan have sine Surface produkter i en livscyklus hos Mobitel. Vælg perioden, eks. 24 måneder og få nye friske maskiner og en sikker håndtering af de returnerede produkter. Hvis medarbejderen vil købe den udfasede computer, håndtere vi også dette.

Afspil video

Leasing i vores livscyklus løsninger kan bundles til enhver virksomhed.

Det essentielle i vores leasingkoncept er – Gennemskuelighed, miljøhensyn, overblik og gennemsigtighed. Man kan lease hardware, og sågar lease en lang besparelse i administration, med Mobitel’s klargøringsservices.

Samarbejdet med 3StepIT dækker både leasing og leje af udstyr, men også vores bruttoløsningordninger, hvor medarbejderne kan få et medarbejdergode over bruttolønnen.

Afspil video

Vælg selv din egen iPhone som arbejdstelefon

Afspil video

Hør hvordan Apple har fjernet barrierer
Apple har de senere år gjort det enkelt og sikkert at anvende iPhones i virksomheder. Både med udrulning af enheder og efterfølgende sikkerhed ved brug. Med ro i maven er drift og sikkerhed på plads, og nu er den finansielle barriere mere end nogensinde væk.

Kombination af livscyklus og det frie valg
Hos Mobitel tilbyder vi Apple i et livscyklus koncept, hvor man får nye produkter hvert 24. eller 36. måned. Firmaet sætter sin standardtelefon, og medarbejderen får det fri valg om at købe en større model, flere gigabyte, andre farver m.m. uden det koster virksomheden ekstra.

Tilbehør til dine produkter - Må ikke være et tilfældigt valg

Meget mere end et holdbart glas

Afspil video

Danske Panzerglass har i mange år produceret glas til beskyttelse af dine smartphones og tablets.
Men vi synes i den grad, at andre områder af Panzerglass’ sortiment giver et stort udbytte hos virksomheder. Vores privacy produkter til at give en privat og diskret arbejdsgang på sin Mac, Surface, smartphones, tablet eller anden bærbar PC, giver rigtig god mening. På PC og Mac’s er løsningen til at tage af og på efter behov.
Men i særdelshed på hygiejne har Panzerglass to geniale løsninger. Deres spray til rensning af skærme og deres nye glastyper, som kan begrænse bakterier i at sætte sig på enheden.

Afspil video

Celly har været en fast del af Mobitel’s sortiment til B2B markedet. Med et tæt samarbejde med producenter fra Italien, har der været fokus på stabile leverancer, bredt sortiment og med en kvalitet over gennemsnittet.
Men det er især på opladning at Celly har udvidet sit portefølje. For en lader er ikke bare en lader, og vil man udnytte de nyere produkters evne til at blive ladet hurtigere, skal man være opmærksom på hvad man vælger – Vi hører meget mere om Celly Pro Power.

Dbramante1928 er en dansk producent af tilbehør, og er især kendt for deres læderprodukter af høj kvalitet. 
Udover at levere forskellige lædecovers til smartphones, dækker Dbramante1928 også en lang række eksklusive læderprodukter til tablets og PC’ere, og kan også fremvise deres lækre rejsetaske.

Nu viser Dbramante1928 deres nye bioprodukt. Et cover (og emballage) som er 100% nedbrydeligt – Tilmed lavet på en 100% CO2 neutral fabrik, hvor der tages hånd om medarbejderen – Der er holdning i deres produkter.

Afspil video
Afspil video

Hvis man skal opgradere sin iPhone til at holde til et hårdt arbejdsmiljø, kan man beskytte den med et cover. Men et cover er ikke bare et cover. Med Griffin Technologies Survivor covers, kan man graduere sin ønskede holdbarhed.Med op til 4,5 meter faldsikkerhed, kan Griffin sikrer din iPhone og har tilmed et bredt sortiment til at beskytte din iPad. Det er tilmed ikke kun udbyttet af en “reddet” telefon der er i fokus. Det er tiden man sparer ved at samle den op og arbejde videre. JohnG fra Meremobil.dk, tager medicinen selv i dette indslag.

Omnicharge - En genialitet indenfor opladning

Afspil video

Med Omnicharge tager Mobitel fat i et helt nyt produktområde. Vi har længe oplevet behovet for den klassiske powerbank. Men i stigende grad er der også behov for at kunne imødekomme flere typer produkter og styring og fleksibilitet. Det imødekommer Omnicharge, hvor man kan lade både PC, mobiltelefon og tablet uden problemer.

Om det er på skolen, på hotellet eller i mødelokalet, er Omnicharge ganske enkelt en genialitet.

Skoler op enheder der skal lades
Elever og lærere må efterhånden valse sig igennem et netværk af opladere og kabler. Elever skal have ladet deres computerere, tablets og chromebooks, hvilket giver et arbejdsmiljø med farlig kabelføring.
Omnicharge gør skoler uafhængige af stikkontakter
Omnicharge kan udleveres til eleven eller den studerende, eller opsættes i klasselokalet. Man kan selv opsætte at din Omnicharge kun giver strøm på skolens matrikel, eller eksempelvis kun virker hvis eleven får den åbnet af læreren. Mulighederne er mange. Omnicharge kan desuden både købes og lejes efter behov.

Desuden er Omnicharge et genial valg til mødelokalet, byrådssalen eller andre steder, hvor man kan låne en “trådløs stikkontakt” til brugeren som mangler strøm til en eller flere af sine enheder.

Vidste du?

+1000 kunder siden 1995

Ønsker du mere enkel erhvervstelefoni og samtidig spare penge? Få et gratis teletjek.